Студент ФМ 92.9 @ кафе „Дома“ | Лекција #5 – Dubstep

Студент ФМ 92.9 продолжува со неделните лекции по свежа и модерна музика во кафе “Дома”   на улица Ленинова, во Дебар Маало. Оваа среда следи: Лекција #5 – DUBSTEP!

DJ екипата од Студент ФМ 92.9 за вечерва ќе биде составена од:

* Мартин (Bass Infusion)
* BlaRis (Час со Бас)
* Andreas Hz (Pattern PMG)

=======

Настанот започнува во 21:00 часот. Бидете НА ВРЕМЕ и изгледајте ПРЕКРАСНО (знаеме дека можете!) 😉

http://soundcloud.com/bassinfuzija
http://soundcloud.com/andreas-hz
http://soundcloud.com/blagorodna

You May Also Like