Студент ФМ 92.9 @ кафе „Дома“ | Лекција #5 – Dubstep

Студент ФМ 92.9 продолжува со неделните лекции по свежа и модерна музика во кафе “Дома”   на улица Ленинова, во Дебар Маало. Оваа среда следи:

Read more

Екипата од Студент ФМ 92.9 вечерва во кафе Дома

Екипата на Студент ФМ 92.9 продолжува со музичките лекции во кафе бар Дома (улица Ленинова). Оваа среда (18.05.2011), со почеток во 21:00 часот, па

Read more

Младите со љубов за најмладите

Младите со љубов за најмладите. Во среда (16 март 2011) во клубот 69, со почеток од 23:00 часот, ќе се одржи голема хуманитарна забава.

Read more

Интервју: Terence Fixmer [Gigolos, DataPunk, Prologue]

Французинот Terence Fixmer минатиот месец имаше настап во скопскиот клуб Хард Рок. Неговата прва посета овде беше во склоп на De:France, дел од De:Sonanz фестивалот.

Само неколку часа пред неговиот настап во Скопје, Terence Fixmer поразговара со Андреј Анчевски околу неговите актуелни проекти, настапите во живо и моменталната состојба на електронската сцена

Read more