Хип хоп на Студент ФМ 92.9

Вечерва, како и секој понеделник на фрекфенцијата на Студент ФМ 92.9 – Универзитетско радио, можете да ја слушнете емисијата за хип хоп Академски граѓанин, со Александар Ристевски.

Секој понеделник, со почеток во 21:30 можете да чуете 90 минути комбинација на американски и македонски артисти, еден сплет помеѓу олд скул рапот и современите мејнстрим артисти.

Во вечерашното #61 издание на емисијата Академски Граѓанин се младите артисти Арди и Тракер кои зборуваат за своите почетоци и очекувања во во иднина. Бидете на фрекфенцијата на Студент ФМ 92.9 секој понеделник од 21:30 -23:00, а следете ги и репризните изданија во недела према понеделник, точно на полноќ.

You May Also Like