Понеделнички хип хоп на Студент ФМ 92.9

Вечерва, како и секој понеделник на фрекфенцијата на Студент ФМ 92.9 – Универзитетско радио, можете да уживате во два часа квалитетен хип хоп. Точно

Read more

За љубовта и за симпатиите

Децата иако делуваат наивно, очигледно дека им е јасно се’. Барем повеќе од возрасните. Малава пластично и практично ни објаснува што е тоа симпатија

Read more