Понеделнички хип хоп на Студент ФМ 92.9

Вечерва, како и секој понеделник на фрекфенцијата на Студент ФМ 92.9 – Универзитетско радио, можете да уживате во два часа квалитетен хип хоп. Точно во 22:00 часот, започнува новото издание на емисија „Академски граѓанин“.

Студент ФМ можете да го слушате на фрекфенцијата 92.9 MHz  на територијата на Скопје, или пак преку стриминг, насекаде во светот.

You May Also Like