Чествување „Македонија во чест на Свети Кирил“

Оваа година пред италијанската и светската јавност во рамките на манифестацијата „Македонија во чест на Свети Кирил”

Read more

Добротворен концерт „Срце за Јапонија“

По повод трагичниот земјотрес и катастрофалниот бран цунами што ја погоди Јапонија и предизвика големи страдања, како и огрoмна материјална штета,  Младинскиот културен центар

Read more