Bernays Propaganda го промовира во живо албумот „Забранета планета“

Утре (1 март, петок) Bernays Propaganda го промовираат новиот (трет по ред) албум, „Забранета планета“, со концерт во МКЦ. Како гости ќе настапат Culture

Read more