Концерт на Филхармонијата со Џијан Емин и Хуан Аткинс во Охрид

Концерт на Македонската филхармонија со Џијан Емин и Хуан Аткинс на 2 август во Антички театар во Охрид… Македонската филхармонија под диригентската палка на

Read more

Токсикологија најавува голем концерт

Токсикологија Мјузик за ова лето најавува незаборавна хип-хоп журка што ќе се одржи на 23 јули 2011 година, на Антички театар во Охрид, со

Read more

Фестивалот на античка драма Стоби со нов организациски тим

Јубилејното десетто издание на Фестивалот за античка драма Стоби 2011  наместо општина Велес го организира Здружението на граѓани  Стоби. Оваа одлука општината ја донела

Read more