Концерт на Филхармонијата со Џијан Емин и Хуан Аткинс во Охрид

Концерт на Македонската филхармонија со Џијан Емин и Хуан Аткинс на 2 август во Антички театар во Охрид… Македонската филхармонија под диригентската палка на

Read more