Оркестар ББ под светлата на Theatra + гратис влезници

Theatra, првиот независен театар со свој простор го гради и збогатува својот репертоар. Водејќи се по својата основна цел – отвореноста на театарската сцена,

Read more

Од вечерва Скопје со нов независен театар

Денеска  Скопје ќе се закити со новиот независен театар  со сопствени простории, “Театра”.  Вечерва со почеток во 20 : 30 ч. преку премиерата на

Read more