Самостојна изложба на Дита Старова Ќерими во КИЦ

Од денес (среда, 9 декември) па се до 22 декември 2020 година во Културно-информативниот центар – Скопје, ќе биде поставена изложба на слики на

Read more

Наградени автори на изложбата на ДЛУМ „Мал формат“

ДЛУМ во соработка со КИЦ на 18.12.2018 година во салонот Империал 1 во Културно информативниот центар КИЦ во Скопје ја отвори изложбата со наслов

Read more

Изложба на ДЛУМ „Мал формат“ во КИЦ на Македонија во Софија

Во галеријата на КИЦ на Република Македонија во Софија денеска е отворена изложбата „Мал формат“ на Друштвото на ликовните уметници на Македонија. Станува збор

Read more