Наградени автори на изложбата на ДЛУМ „Мал формат“

ДЛУМ во соработка со КИЦ на 18.12.2018 година во салонот Империал 1 во Културно информативниот центар КИЦ во Скопје ја отвори изложбата со наслов

Read more

„Мал формат“ на ДЛУМ во КИЦ

Друштвото на ликовни уметници на Македонија во соработка со Културно информативниот центар од Скопје – КИЦ, ве канат на отворањето на изложбата „Мал формат“,

Read more

Изложба на ДЛУМ „Мал формат“ во КИЦ на Македонија во Софија

Во галеријата на КИЦ на Република Македонија во Софија денеска е отворена изложбата „Мал формат“ на Друштвото на ликовните уметници на Македонија. Станува збор

Read more

Ликовно творештво мал формат во КИЦ

Во Културно информативниот центар – Скопје, во Изложбениот салон  – Империјал 1, во четврток (27 декември) во 20:00 часот ќе се отвори традиционалната изложба

Read more