Фудбалот го обедини народот, до другите е дали ќе ја сфатат пораката!

Сите велат дека не треба да се мешаат спортот или културата, со политиката. Како ли не сфаќаат дека севкупното живеење е политика и борба

Read more

Најбогатиот фудбалер во светот е дел од резервниот тим на Лестер

Фудбалот е шанса за огромно мнозинство на човештвото да избега од безнадежната иднина, мизерија, глад и насилство. Фудбалот создава огромни можности и, во најмала

Read more

Филип Втори Арена се отвара на Велигден

Само десет дена до пуштањето во употреба на Филип Втори Арената. На 24 април, прв ден Велигден, таа ќе биде ставена во функција. Нашиот

Read more