Најбогатиот фудбалер во светот е дел од резервниот тим на Лестер

Фудбалот е шанса за огромно мнозинство на човештвото да избега од безнадежната иднина, мизерија, глад и насилство. Фудбалот создава огромни можности и, во најмала

Read more