Подигнување на јавната свест за правата на лицата со посебни потреби

Вчера (четврток, 20 септември, 2012 година) на Плоштадот Македонија, се реализираше Мултимедијален настан за подигнување на јавната свест за промоција на еднакви права на

Read more