Продолжува градбата на паркингот кај Зоолошката

Како дел од проектот за уредување на просторот околу проширениот булевар Илинден, екипи на Градот Скопје во вторникот (19.07.2011 година) почнаа да го уриваат

Read more

Започна изградбата на паркингот пред Зоо Скопје

Денеска (30.05.2011 година) градоначалникот Коце Трајановски, го означи почетокот на градежните работи на новото паркиралиште кое што ќе се гради пред објектот на Зоолошката

Read more

Започнува со градба паркингот пред Зоолошката градина

Денеска (понеделник, 30.05.2011 година) со почеток во 13:00 часот, ќе биде обележан почетокот на градежните работи на новиот паркинг простор пред Зоолошката градина. На

Read more

Скопје ќе има уште една катна гаража

Градот Скопје денеска (недела, 22.05.2011 година) ја почна изградбата на катната гаража на улицата „Даме Груев“ во близина на ТЦЦ Плаза (кај поранешно Беко).

Read more