Започнува со градба паркингот пред Зоолошката градина

Денеска (понеделник, 30.05.2011 година) со почеток во 13:00 часот, ќе биде обележан почетокот на градежните работи на новиот паркинг простор пред Зоолошката градина.

На почетокот на градежните работи на паркинг просторот ќе присуствува градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски.

You May Also Like