„Наука/фикција: патување во центарот на живиот свет“ во Мала станица

Националната галерија на Македонија, Мултимедијален центар Мала станица, на 19 мај 2011 (четврток), во 20:30 часот, ќе се отвори изложбата „Наука/фикција: патување во центарот

Read more

Францускиот културен центар со низа настани оваа недела

Францускиот културен центар од Скопје организира „Празник на науката и културата“ и, по тој повод, предлага неколку културни и педагошки активности: – Свечено отворање

Read more