Исчезна архитектот Георги Константиновски

Исчезна професорот во пензија и архитект Георги Константиновски. Семејството го пријавило во полиција неговото исчезнување, но не се сигурни кога точно го напуштил домот

Read more

Младите архитекти за покреативен Охрид

Вчеравечер (сабота, 6 јули) во куќата на Уранија во Охрид со изложба на завршни проекти од работата на младите архитекти на Факултетот за архитектура

Read more