Спомен куќата на Тодор Проески во трка за реномирана меѓународна награда

Спомен куќата на Тодор Проески помеѓу 3-те најдобри објекти на Светскиот фестивал на архитектура во Барселона. Тоа е моменталниот резултат на досегашното гласање.

Најдобриот труд се избира со гласови од цел свет со гласање по електронски пат до на следниов ЛИНК.

Гласањето трае уште нешто помалку од 44 часа, по што ќе се изберат најдобрите 3 објекти, од кои на  4 ноември 2011 година ќе биде прогласен најдобриот светски објект за 2011 година.

Гласајте!

You May Also Like