Изложба во Марибор – Архитектурата и урбанизмот во екс-Југославија и земјите наследнички

Овој петок (10.02.2012 година) во Уметничката галерија во Марибор (Словенија) со почеток во 18:00 часот, ќе се отвори изложбата „Недовршени модернизации: Помеѓу утопијата и

Read more