„Клавишите на Арда“ рецитал во Камерната сала на Македонската Филхармонија

„Клавишите на Арда“ е насловен рециталот кој ќе се одржи в среда (24 март 2021) во 19 часот во Камерната сала на Македонската Филхармонија

Read more

Арда Мустафаоглу примен како прворангиран на Универзитетот во Хамбург

Пијанистот Арда Мустафаоглу примен на Универзитетот во Хамбург како прворангиран…. Со максимален број на освоени поени, Арда Мустафаоглу е примен на студии на Факултетот

Read more

Пијанистот Арда Мустафаоглу на натпревар во Франција

Младиот пијанист Арда Мустафаоглу идниот месец ќе биде меѓу дванаесет пијанисти учесници на 18-от Меѓународен пијанистички натпревар „Piano campus“ кој од 15 до 17

Read more

Пијано рецитали на Арда Мустафаоглу во Прилеп и во Струмица

Утре (петок 26 октoмври, во ликовниот салон на НУЦК „Марко Цепенков”со почеток во 19.00 часот, пијанистот Арда Мустафаоглу ќе се престави пред прилепската публика.

Read more

Рецитали нa Арда Мустафаоглу низ Македонија

Младиот пијанист Арда Мустафаоглу во текот на октомври и ноември ќе има рецитали во Прилеп, Струмица, Велес и Штип. Тие следуваат по неговите настапи

Read more

Арда Мустафаоглу со второ место на натпревар во Турција

Младиот македонски пијанист Арда Мустафаоглу освои втора награда на двоетапниот интернационален пијано натпревар за млади таленти кој се одржа во рамки на 19-от Интернационален

Read more

Арда Мустафаоглу со прво место на натпревар во Германија

Македонскиот пијанист Арда Мустафаоглу освои прво место на меѓународниот натпревар за млади пијанисти „Уметност и мир“ (Kunst und Frieden), кој се одржа на 25-ти

Read more