Пијанистот Арда Мустафаоглу на натпревар во Франција

Младиот пијанист Арда Мустафаоглу идниот месец ќе биде меѓу дванаесет пијанисти учесници на 18-от Меѓународен пијанистички натпревар „Piano campus“ кој од 15 до 17

Read more

Да Џака Накот со нов спот и најава за концерт

Да Џака Накот пред неколку дена го промовираше спотот за темата „Ода на гадоста“, снимен во текот декември 2010-та на плоштадот Македонија во Скопје.

Read more