„Клавишите на Арда“ рецитал во Камерната сала на Македонската Филхармонија

„Клавишите на Арда“ е насловен рециталот кој ќе се одржи в среда (24 март 2021) во 19 часот во Камерната сала на Македонската Филхармонија

Read more

Пијано-рецитал на Мимоза Ќека во МГС

Во рамки на циклусот “Доаѓаме… “ на 17 септември (вторник) во Музејот на град Скопје во 20:00 часот, ќе се одржи пијано-рецитал на Mимоза

Read more