Промоција на книгата „Скици за осврт во неколку концепти“ на Благојче Наумоски-Бане во Мала станица

Во Националната галерија на Македонија, објект Мала станица, утре (вторник,  28 јуни 2011 година), со почеток  во 20:00 часот, ќе биде промовирана ликовната книга

Read more

Објектите на Националната галерија на Македонија денес со слободен влез

Националната галерија на Македонија на 18 мај 2011 година (среда), по повод 18 мај – Денот на музеите бесплатно ги отвора вратите за љубителите

Read more