„Полски плакат“ во Мала станица

Во Националната галерија на Македонија, објект Мала станица, вчера (петок, 1 јули 2011 година), во 12:00 часот

Read more

Промоција на книгата „Скици за осврт во неколку концепти“ на Благојче Наумоски-Бане во Мала станица

Во Националната галерија на Македонија, објект Мала станица, утре (вторник,  28 јуни 2011 година), со почеток  во 20:00 часот, ќе биде промовирана ликовната книга

Read more

Изложба на Бајрам Џелили во Мала станица

Во понеделник (27 јуни 2011 година), со почеток во 20:30 часот, во Националната галерија на Македонија (објект Мала станица) ќе се отвори самостојната изложба

Read more

Петтата тату конвенција во Скопје низ слика

Викендов во „Мала станица“ се одржа Петтата тату конвенција, каде што љубителите на тату уметноста

Read more