Меморијалниот центар на холокаустот низ слика

За сите оние кои до сега не биле во можност за го посетат и видат новоизградениот Меморијален центар на холокаустот

Read more

Цвеќе пред спомен – плочата во Монополот

Пред спомен-плочата во Монополот во Скопје – Тутунскиот комбинат, делегации од земјава и од странство,

Read more

Изложба „Евреите во Македонија“ во Музеј на град Скопје

Во Музејот на градот Скопје, вечерва (8 март 2011 година) ќе биде отворена изложбата „Евреите во Македонија“

Read more