Родољуб Анастасов со донација за Музеј на град Скопје

Музејот на Град Скопје ќе добие донација од академскиот сликар Родољуб Анастасов. Тој ќе донира 389 свои дела од целокупното  творештво создавано во периодот

Read more

Изложба на Јасминка Новковска во Прилеп

Во галеријата од Центарот за култура „Марко Цепенков“ во Прилеп, на 1 април (петок) во 20 часот, ќе биде отворена изложба на слики „Изгубени

Read more

Меморијалниот центар на холокаустот низ слика

За сите оние кои до сега не биле во можност за го посетат и видат новоизградениот Меморијален центар на холокаустот

Read more