Меморијалниот центар на холокаустот низ слика

За сите оние кои до сега не биле во можност за го посетат и видат новоизградениот Меморијален центар на холокаустот, ви презентираме интересна галерија на фотографии која се надеваме ќе ви го приближи овој објект, кој само делумно е изграден.

Меморијален центар на холокаустот
Меморијален центар на холокаустот

Втората зграда која е поврзана со отворениот објект, е во градба и се надеваме дека наскоро со нејзиното довршување, како и изградбата на Стариот театар и Музејот на македонската борба, ќе се заокружи една прекрасна функционална целина. Уживајте!

You May Also Like