Публиката на Balkan Hip-Hop Fest низ слики

По барање на посетителите на саботниот настан и огромниот број фотографии кои нашиот фотограф Тони Арсовски ги направи, ви споделуваме дел од нив.

Поздрави до сите верни читатели од редакцијата на cOoLTuRa.mk

You May Also Like