Подари книга – подари богатство

Од 12 до 17 април ќе се одржи 23. Меѓународен саем на книгата: тој што подарува – подарува вредна работа, тој што го добива

Read more

Архангел низ слики и зборови

Концерт на Архангел во Метрополис арена! Тоа самото по себе е податок за паметење и вест вредна за анализа. Што всушност се случуваше во

Read more

Февруари, месец на концерти

Промоција на серија концерти во продукција на План Б продукција и Јованов рекордс

Read more