Групата Ван Гог добитник на “2014 MTV Europe Music Awards”

Со добивањето на ова признание “Van Gogh” ја продолжува трката за освојување на уште една награда – “MTV Worldwide Act”. Групата “Van Gogh” е

Read more

Scream festival низ текст и слика

Во Метрополис арената се случи првиот Скрим фестивал на кој настапија бендови кои спојуваат четири декади музицирање, и на кој уживаше публика од повеќе

Read more

Февруари, месец на концерти

Промоција на серија концерти во продукција на План Б продукција и Јованов рекордс

Read more