Фолтин и Шурбе во City Hall Center за Ноќта на љубовта и музиката

На 14 февруари (петок), во 22:00 часот, во City Hall Center (МКЦ), во Скопје, ќе настапат Фолтин и Диџеј Шурбе. Омилените Фолтин, по повеќе

Read more

Коџобашија, Фолтин и Стефковски го промовираа заедничкиот проект

Заедничкиот проект на Никола Коџoбашија, групата „Фолтин“ и на перкусионистот Гоце Стефковски, „Penelope X“, со поднаслов „7 songs and postludium from the musical ‘Odysseys

Read more

Архангел низ слики и зборови

Концерт на Архангел во Метрополис арена! Тоа самото по себе е податок за паметење и вест вредна за анализа. Што всушност се случуваше во

Read more

Февруари, месец на концерти

Промоција на серија концерти во продукција на План Б продукција и Јованов рекордс

Read more