Почина Менде, бенгалскиот тигар во Зоо Скопје

Вчера, четврток (20 јануари 2011) во скопската Зоолошка градина, почина Менде – бенгалскиот тигар. Менде, во скопската зоолошка беше донесен минатата година од Зоолошката

Read more