Прес конференција за изложбата „ПРВОАПРИЛСКИ ХА,ХА,ХА!“

Во галеријата Остен, на 31 март 2011 г. (четврток) во 12 часот, ќе се одржи прес конференција за изложбата „ПРВОАПРИЛСКИ ХА, ХА , ХА!“

Read more

Промоција на книгата „Портретот на сликата“ од Софија Грандаковска

Промоцијата на книгата „Портретот на сликата“, која ќе се одржи во Салон 19,19  во 19:19 часот,  на 10 март (четврток).

Read more