Изложба „110 години од раѓањето на Личеноски“ во Даут-пашин амам

Во објектот Даут-пашин амам, кој е дел од НУ Националната галерија на Македонија, на 23 март 2011 година (среда), во 19 часот, ќе се

Read more

Мултимедијалниот проект „Минатото денес“ промовиран во Чифте Амам

Најпознатите и археолошки локалитети и храмови од историјата на Македонија се сместени во мултимедијалниот проект “Минатото денес“. На вкупно три ДВД –а се содржани

Read more