Страхил Петровски со „Синергија во времето“ во Спомен-костурницата во Велес

„Синергија во времето“ е насловот на изложбата од Страхил Петровски која во среда (28 септември), со почеток во 19 часот ќе биде отворена во

Read more

Мултимедијалниот проект „Минатото денес“ промовиран во Чифте Амам

Најпознатите и археолошки локалитети и храмови од историјата на Македонија се сместени во мултимедијалниот проект “Минатото денес“. На вкупно три ДВД –а се содржани

Read more