Изложба „Деструкција/Оган“ на Исмет Рамиќевиќ во Истанбул

Утре вечер, 17.11.2023 (петок), со почеток во 18 часот, во Македонскиот Културен Центар во Истанбул, ќе биде отворена самостојната изложба на академскиот скулптор и

Read more

Изложба „Радост на живеење“ во Музејот на град Скопје

Меѓународната изложба „JOIE DE VIVRE“ – Радост на живеење, ќе биде отворена утре вечер  (5 мај 2011 година), во 20 часот, во Музејот на

Read more