Изложба „Мајкинство“ на групата МОМИ во КИЦ

Изложбата „Мајкинство“ на уметничката група МОМИ ќе се одржи на 7 декември 2023 (четврток), со почеток 20 часот, во Салон Империал II, при КИЦ.

Read more

Изложба „Радост на живеење“ во Музејот на град Скопје

Меѓународната изложба „JOIE DE VIVRE“ – Радост на живеење, ќе биде отворена утре вечер  (5 мај 2011 година), во 20 часот, во Музејот на

Read more