Изложбата Spaces of oblivion на Александра Перушевска во Мала станица

Изложбата Spaces of oblivion на уметницата Александра Петрушевска Ристовска денес ќе биде отворена во Националната Галерија, во Мултимедијалниот центар Мала станица, а истата ќе

Read more

Изложба „Радост на живеење“ во Музејот на град Скопје

Меѓународната изложба „JOIE DE VIVRE“ – Радост на живеење, ќе биде отворена утре вечер  (5 мај 2011 година), во 20 часот, во Музејот на

Read more