Интервју: Terence Fixmer [Gigolos, DataPunk, Prologue]

Французинот Terence Fixmer минатиот месец имаше настап во скопскиот клуб Хард Рок. Неговата прва посета овде беше во склоп на De:France, дел од De:Sonanz фестивалот.

Само неколку часа пред неговиот настап во Скопје, Terence Fixmer поразговара со Андреј Анчевски околу неговите актуелни проекти, настапите во живо и моменталната состојба на електронската сцена

Read more