Изложба „Марини“ на авторот Ацо Таневски

Во Центарот за култура во Крива Паланка во тек е изложбата на пејзажи насловена „МАРИНИ“ на Ацо Таневски од Скопје. По мартовското претставување во

Read more

Изложба на Александар Таневски во Галерија КО-РА

Изложба на уметникот Александар Ацо Таневски во галеријата КО-РА во Домот на градежните работници во четврток, 27.02.2020 со почеток од 19 часот. Изложбата е

Read more

Самостојна изложба на Ацо Таневски во Мала станица

Самостојна изложба на Ацо Таневски со наслов “Приказни од детската соба” во Националната галерија на Македонија, објект Мала станица. Ќе биде отворена на 28

Read more