Изложба на Александар Таневски во Галерија КО-РА

Изложба на уметникот Александар Ацо Таневски во галеријата КО-РА во Домот на градежните работници во четврток, 27.02.2020 со почеток од 19 часот. Изложбата е

Read more

Изложба „Чудниот рај“ на Сашо Блажес

Во Галеријата „Ко-Ра“ денеска ќе биде отворена изложбата „Чудниот рај“ на ликовниот уметник Сашо Блажес… – Секвенците на игросказот, парцијализирани, каледидоскопски се преточуваат и

Read more