Промоција на новиот албум на Дуо Скупи „Нови Македонски Звуци“

Промоцијата на новиот албум на ДУО СКУПИ (составен од Ермаљ Мехмети- виолина и Јета Старова Мехмети-флејта) насловен NEW MAK SOUNDS (Нови Македонски Звуци). Промоцијата

Read more

Најава за промоција на албумот „Синтеза на ум и меч“ на Tonyo San

Промоцијата на новиот албум на раперот Tonyo San „Синтеза на ум и меч“ е закажана за следната сабота (20.10.2012) со почеток во 20:00 часот

Read more

Револт го подарува бесплатно својот албум Времеплов на публиката

Бендот Револт го заврши печатењето на својот прв албум Времеплов и го подарува на сите читатели на cOoLTuRa.mk , се со цел остварување на

Read more