Револт го подарува бесплатно својот албум Времеплов на публиката

Бендот Револт го заврши печатењето на својот прв албум Времеплов и го подарува на сите читатели на cOoLTuRa.mk , се со цел остварување на

Read more

ВИДЕО: Револт – Времеплов

Ви го промовираме најновиот видео запис на надежниот македонски рок бенд Револт, насловен како Времеплов. Дечките се трудат да го зачуваат автентичниот рок звук

Read more