Промоција на новиот албум на Дуо Скупи „Нови Македонски Звуци“

Промоцијата на новиот албум на ДУО СКУПИ (составен од Ермаљ Мехмети- виолина и Јета Старова Мехмети-флејта) насловен NEW MAK SOUNDS (Нови Македонски Звуци). Промоцијата

Read more

Дуо Скупи со мал концерт во Штип

Во среда (7-ми Ноември), во Општински Мултимедијален Центар „Киро Глигоров“ во Штип во 19:00 часот, ќе настапат ДУО СКУПИ (кое го сочинуваат: Јета Старова

Read more