Промоција на новиот албум на Дуо Скупи „Нови Македонски Звуци“

Промоцијата на новиот албум на ДУО СКУПИ (составен од Ермаљ Мехмети- виолина и Јета Старова Мехмети-флејта) насловен NEW MAK SOUNDS (Нови Македонски Звуци). Промоцијата

Read more