Гевгелија – град на културата (22 јули)

Ова следните манифестации кои денес се’ на програмата во рамките на манифестацијата Гевгелија – град на култура: 22 јули 2011 година во 21:00 часот

Read more

Роза Мојсовска ја промовираше „Ја имам надежта“

Збирката поезија „Ја имам надежта“ содржи 52 песни, а отпечатена е во тираж од 500 примероци. Роза Мојсовска е автор и на збирките „Во

Read more