Гевгелија – град на културата (22 јули)

Ова следните манифестации кои денес се’ на програмата во рамките на манифестацијата Гевгелија – град на култура: 22 јули 2011 година во 21:00 часот

Read more

Џамироквај на Егзит (и на Филип Втори во Скопје)

Предводниците на есид-џез и фанк- движењето, разиграните “Џамироквај”, на чело со пејачот Џеј Кеј се придружуваат на главната сцена на фестивалот “Егзит 2011” кој

Read more