Гевгелија – град на културата (22 јули)

Ова следните манифестации кои денес се’ на програмата во рамките на манифестацијата Гевгелија – град на култура: 22 јули 2011 година во 21:00 часот

Read more

„Гевгелија – град на културата 2011“ тековна програма

Тековни настани во склоп на Манифестацијата „Гевгелија –  Град на културата“ 2011 година. Наредните неколку дена ќе може да проследиоте на програмата: 8 јули

Read more

Гевгелија – Град на културата (тековен репертоар)

Еве го распоредот на настани во наредните неколку дена во Гевгелија, како дел од  „Гевгелија – Град на културата 2011“ манифестацијата која ќе трае

Read more

„Гевгелија – град на културата 2011“ тековни настани

Во рамки на манифестацијата „Гевгелија – Град на културата 2011“, за денес (петок, 17 јуни 2011 година) за вечерва е предвиден следниот настан: –

Read more

„Зелен саем“ во Гевгелија

Проектот „Ден со природата“ во чест на Светскиот Ден на планетата земја. Децата од проектот „Ден со природата“ во организација на Фондацијата „Аполонија“

Read more

Гевгелија и официјално „Град на културата“ за 2011

Преку културната манифестација и оваа година продолжуваме со нашата определба да ја дисперзираме културата до сите делови од земјава

Read more